Afbraakwerken

U kan bij ons terecht voor al uw afbraakwerken, gaande van woningen, infrastructuur en industriële gebouwen. Ook deelwerken zoals het slopen van muren of ramen en deuren zijn deel van onze specialiteit. 

Voor we aan de slag gaan met uw sloopproject stellen we een overzichtelijke planning en een precies budget op, zodat u duidelijk op de hoogte bent van alle stappen binnen het proces. Op deze manier kan een succesvolle samenwerking van begin tot einde gegarandeerd worden.

Tijdens de werken gaan we voor minimale geluids- en stofhinder en na afloop sorteren we het afval in containers waarvan zoveel mogelijk gerecycleerd wordt. Uw sloopproject krijgt dus wellicht nog een ander leven.

Grondwerken

We garanderen een correcte en vlotte uitvoering van al uw grondwerken en beschikken over de expertise om grondwerken uit te voeren zoals: het uitgraven van putten, rioleringswerken, huisaansluitingen, infrastructuurwerken en veel meer. 

Voor we starten met de grondwerken stellen we een duidelijk plan van aanpak op dat gebaseerd is op uw eisen en doelstellingen. Op basis hiervan leggen we samen een realistische deadline vast.  

Tijdens het proces gaan we steeds nauwkeurig te werk en gebruiken we enkel kwalitatieve machines. Uiteraard werken we altijd volgens de veiligheidsvoorschriften. De werken worden uitsluitend uitgevoerd door grondig opgeleide vakmensen waardoor we elk project met succes afronden binnen de gestelde deadline. Uiteraard werken we tijdens dit proces altijd binnen het vooropgestelde budget.

Infrastructuur

Ook voor de uitvoering van infrastructuurwerken bent u bij Ruiz aan het juiste adres. We beschikken over de nodige materialen en expertise om al uw infrastructuurwerken te realiseren. 

U kan bij ons terecht voor kleinere werken zoals het aanleggen van klinkers en het plaatsen van borduren maar ook het aanleggen van parkings of het voorzien van wegverharding kunnen wij zonder probleem voor onze rekening nemen. 

Tijdens dit proces houden wij u steeds op de hoogte van de vorderingen van de werken. Door een transparante samenwerking, waar duidelijk wordt gecommuniceerd over de wensen, vereisten en mogelijkheden, zorgen we er samen voor dat uw project met succes kan afgerond worden binnen een vooropgesteld budget en een realistische deadline.

Stabiliteittechnieken

Aan de basis van al onze werken ligt de expertise waarover we beschikken op vlak van stabiliteit. U kan ons inschakelen voor stabiliteitswerken, zowel bij grond als afbraak. We bespreken vooraf samen de uit te voeren werken en maken op basis van dit gesprek een offerte op. Als we aan de slag gaan werken we steeds binnen de afspraken die vooraf vastgelegd zijn. We zijn gespecialiseerd in onderschoeiingswerken, berlinerwanden, putfunderingen, micropalen, secanspalen, grondankers en véél meer. 

Recyclage/breekwerf

Alle afvalstromen die vrijkomen tijdens afbraakwerken recycleren we tot een nieuw product. Zo wordt bijvoorbeeld mengpuin gebroken en vermaalt tot kleinere fracties. Deze gebruiken we in een volgende fase bijvoorbeeld tijdens infrastructuur- of grondwerken voor een onderlaag. De delen die niet geschikt zijn voor hergebruik worden uiteindelijk verbrand. Op deze manier stellen ze toch nog hun calorische waarde ter beschikking.  We vinden het enorm belangrijk dat zo min mogelijk grondstoffen die na herwerking geschikt zijn voor hergebruik verloren gaan. Daarom spenderen we de nodige tijd aan deze processen. Dankzij onze expertise kunnen we op een efficiënte manier afvalpuin sorteren ter plaatse.

Iedereen is welkom op onze breekwerf:
Centrum-Zuid 1515, 3530 Houthalen-Helchteren

 

Totaalaanpak

Omdat we onze expertise kunnen bundelen kan u ons inzetten voor al uw werken. Hierdoor creëren we een betrouwbare flow waarbij je continue op de hoogte bent van de voortgang van het gehele project. 

Net zoals bij afzonderlijke werken stellen we vooraf een plan van aanpak op dat afzonderlijke deadlines en een overzichtelijk stappenplan bevat. Ook stellen we vooraf een budget op zodat u weet waar u aan toe bent. 

Door ons in te zetten voor al uw werken gaat u voor effectieve kostenbeheersing en optimaal timemanagement. 

Dus bent u op zoek naar een duurzame specialist voor al uw werken? Dan bent u bij Ruiz aan het juiste adres. Dankzij ons deskundig team en het gebruik van geavanceerd materiaal zijn we in staat om élk project met succes af te ronden. 

Vraag hier je offerte aan!